Подкрепяме отварянето на заведения и ресторанти - www.eventnewlive.eu
Пълна подкрепа за ресторанти и заведения!

Ние, изразяваме пълната си подкрепа за нашите колеги и приятели от всички заведения и ресторанти, които в момента са затворени и са лишени от правото на достоен труд

Защо ги подкрепяме ли? – като лидер, сред фирмите за организация на сватби, балове, фирмени и частни партита, ние от „Ивент НюЛайв ЕООД“ сме взаимно свързани със заведенията – точно на тяхна територия реализираме най-прекрасните сватбени тържества, на които нашите клиенти си казват: „Да“ и показват своята любов.

Благодарение на всички тези стотици бармани, сервитьори, управители, хостеси, готвачи и персонал, ние работим, за да доставяме усмивки и да караме хората да са щастливи, в това сиво и трудно време!

Подкрепяме ги, защото и ние сме лишени от възможността да работим и да реализираме планираните събития, защото почти всички са на територията на заведения и ресторанти. Принудени сме да „сменяме дати“ и да чакаме поредното решение, с което да се съобразяваме.

Обявяваме се за пълна подкрепа и настояваме държавата да гарантира правото на труд на всички наши приятели в сферата на ресторантьорския бизнес. Вярваме също, че и нашите клиенти, на които им предстоят събития ще се включат в подкрепата ни и ще застанат в подкрепа на колегите!

Цял огромен отрасъл от държавната икономика е в пауза, а хората са оставени на ръба на собственото си оцеляване, без да имат право на достоен труд, гарантиран от Конституцията и Хартата на Основните права на Европейския съюз. Ето защо припознаваме и себе си в исканията на Сдружение на Заведенията в България и Българска Асоциация на Заведенията – БАЗ и ги подкрепяме за отваряне на заведенията и ресторантите.

Трудно ни е да разберем и хората, които изразяват и противното на нас мнение, уважаваме го, но напомняме, че е личен избор на всеки да посещава или не даден обект.

Продължаваме да работим и да планираме заедно с теб – най-важните събития онлайн – твоята сватба, бал или фирмено и частно парти.

С уважение,
екипът на Event NewLive Agency

Планирай сватба онлайн - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Абитуриентски балове 2021 - истинските звезди са при Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Водещ на сватба, водещ на бал, водещ на парти, водещ събития - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Планирай по телефона с Event NewLive Agency - 090063022