Балове 2023: България в сърцето! - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - Haskovo, Sofia, Varna, Proms2023, Балове2023
Да се готвят випуск’23! Балове 2023: България в сърцето!

По-малко от три месеца до началото на епичния сезон на „абитуриентските балове“ в България. Еvent NewLive Agency ще организира най-големите балове на елитните гимназии в страната – тази година с мисъл за България!

Разтърсващи купони, звездни партита, красиви абитуриенти, луд екип и много музика, светлина и настроение – това е формулата, на която и тази година най-търсените и популярни организатори на абитуриентски балове, Еvent NewLive Agency залагат!

Този сезон, събитията имат и своята специална кауза и послание, под което ще преминат – „България в сърцето“. Идеята е всеки абитуриент, да помни и носи в себе си родното, където и да е по света. Според данни на МнВР, зад граница живеят над 2,6 мил. българи – 1,5 мил. в ЕС, а останалите – на различни места.

Баловете са събитие, на което се празнува – събират се всички от семейството, приятели, роднини и се веселят, защото веднъж в живота човек завършва своето средно образование. И тук идват обещанията: „Пак ще се срещнем след 10-години…“ или „Няма да се забравим един друг…“ – може да звучат остаряло, но са факт. И ето защо точно тук е момента, когато всеки трябва да носи в сърцето си България – другарите, спомените, усмивките, емоциите, първата любов…

Водещия Теодор Тодоров – Тео и DJ KraSi Belev пък обещават купонът да бъде епичен и звезден – точно толкова, колкото го заслужават абитуриентите. Двамата пък са подготвили редица изненади и парти-настроение с много музика и… още нещо, специално за випуск 2023. Веднага след баловете пък предстоят организираните от Еvent NewLive Agency, съвместно с  Tранспортна и туристическа агенция „Дани“ и IRELS Travel – EПИЧНИ .БГ АФТЪР-ПАРТИТА само за АБИТУРИЕНТИ на 5-звезден лукс в Турция!

Обещава да бъде един запомнящ се сезон!

Следете страницата ни и социалните мрежи за повече информация, снимки и новини!