Водещ номер едно в България - Теодор Тодоров - Тео
Водещия Теодор Тодоров – Тео прави събитията звездни и запомнящи се!

Няма сватба, на която Тео да не е водещ и да не се превърне в истинско събитие, а абитуриентските балове са звездни и за тях се говори дълго, казват присъствали на купони, на чиято сцена е бил най-добрият роден водещ – Теодор Тодоров.

Млад, талантлив, готин и изключително популярен и добър – човекът, без който не може нито едно събитие – концерт, конкурс, сватба, бал или друго е печелил наградата „Най-добър водещ на частни събития“ за 2020 година. Само на 30-години, бил на сцените на най-големите модни събития, редица конкурси за красота, фирмени и частни партита в ТОП-локации в България, празници на общини и годишни награди, го превръщат в най-желания водещ в страната.

Тео е бил на сцените на Sofia Fashion Week пет поред издания, Lady UniverseМис България , преминал е през школата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита, публични събития, реалити предавания. Млад и амбициозен, винаги усмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, той успява да накара всички да се усмихват. Типичен представител на зодия Лъв, ежедневието му е различно и изпълнено с интересни преживявания, за които той разказва. Готов е винаги да ти помогне и да направи всичко, което е по силите му, за да ти предаде и на теб от #Top – енергията, която има… на #TOPHOST!

Тео е и приятел с най-големите родни звезди, с които често правят участия и събития, за които се говори дълго, а формулата на успеха при него е, че е позитивен, иновативен и винаги различен – ето защо е предпочитан водещ за сватби! Младоженците казват, че той е бил най-важната част от техния сватбен ден и благодарение на него се е превърнал в приказка и момент, който ще помнят цял живот! Абитуриентските балове, организирани и водени от него, все едно не са през 2021, 2022-ра година, а години напред – винаги нови, креативни, лъскави, звездни, за които Тео смята, че се опитват винаги да го копират и е щастлив, че е се превръща в „двигател“ за идеи и на останлите!

Ето защо, често булките, които закъснеят да го ангажират за своята сватба се притесняват, кой ще заеме най-важната роля в техния най-специален ден. Съветваме те, ако ти предстои сватба, бал, фирмано или частно парти, още сега да попиташ дали е свободен, колкото и да ти се струва далеч „датата“, за да не се налага да се притесняваш още повече за събитието!

Много видеа с нагово участие, може да видиш в канала му в ЮТУБ, където има сватби и събития, които е водил.

И тази година, Теодор е заложил на уникални абитуриентски балове, както и сватби, а освен всичко успява да обедини всички заедно в идеята „Заедно на другарска“, където три вечери, в които заедно без значение от кое училище и град си, ще се забавляваме по звезден начин, за да отбележим твоето завършване! Ето защо каним теб и твоя клас на „Звездни другарски вечери 2022“. Гарантирано парти, томбола с награди, много снимки, DJ и водещ и още много изненади очакват всички на 11, 12 и 13 май в р-нт „Елинор“! Нека всички, заедно да изпратим училището в миналото с много емоция и яко парти!