Водещ номер едно - Теодор Тодоров - Тео с нов сайт - www.teodorvodesht.eu
Водещ номер едно в България – Теодор Тодоров с нов сайт

Любопитни факти, снимки, богата видео-галерия, съвети за бъдещи клиенти, блог и много други могат да бъдат видяни в новият и актуален сайт на водещ номер едно в България – Теодор Тодоров – Тео.

Онлайн пространството е с адрес: http://www.teodorvodesht.eu и официално стартира на 1 октовмри 2022г. Идеята на водещия е да събере на едно място всичко актуално около себе си, за да може почитателите му да са винаги запознати и „в час“ с това, което се случва.

Чрез платформата могат да бъдат разгледани видеа от участия на Тео, които е водил, да прочетем отзиви, интервюта и статии, писани за него – в секцията „другите за мен„, както и най-новата, иновативна и актуална опция – да запазиш Теодор Тодоров да бъде водещ на твоето събитие веднага и онлайн.

Като добре познато лице, автор и водещ на „НЕшоуто на Тео“, уникалната реализация на сватби и абитуриентски балове, той е подготвил и редица изненади за теб – специален мърчандайз с тениски, чанти, чаши и много други закачливи артикули, с които ще бъдеш винаги актуален.

Неговите анализи, коментари и други, също могат да бъдат прочетени в запазеното интернерт пространство. Сайтът е напълно адаптиран към всички видове мобилни устройства, така че може да го разглеждате от таблет, смартфон, телефон, компютър, дори и от смарт-телевизор.

И за финал: не се колебайте да запазите Теодор Тодоров – Тео за водещ на вашето събитие, за да се превърне в истински „ивент“, а не просто събиране с родата!