Работим онлайн, планираме с теб - твоите събития: Event NewLive Agency
Стоп на паниката! Работим онлайн!

Event NewLive Agency винаги е била иновативна фирма, насочена към мобилните комуникации в организацията и реализацията на събития с уникална интернет платформа.

България е в извънредно положение. Масовата паника и психоза е обхванала част от хората, което прави ситуацията още по-деликатна. Екипът ни се съобразява изцяло с разпоредбите на органите на реда и стрикно следва препоръките им.

Със заповед на министъра на здравеопазването от 13.03.2020 и въведеното извънредно положение на територията на Република България, считано до 29 март за преустановяване на работата на редица обществени места (заведения, ресторанти и други), ви уведомяваме, че планираните и организирани от нас такива няма как да се проведат.

Event NewLive Agency винаги е била фирма, която е залагала на онлайн технологиите и иновативните методи на работа, ето защо и през периода на ограничение, ние можем да работим от домовете си и да изпълняваме всички поети ангажименти и да помагаме в планирането на сватби, балове, фирмени и частни партита, които ще реализираме по план.

Иновативно и специално за нашите клиенти сме разработили специалната платформа – MY.EVENTNEWLIVE.EU, в която всички могат по всяко време да следят актуална информация за техните събития – договори, промени, анекси, цялостна оферта и да имат пряка връзка с екипите ни. (демо може да видиш тук)

!!! КЪМ НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ЗАБРАНАТА Е В СИЛА ДО 29 МАРТ, А ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДО 13 АПРИЛ 2020, което означава, че планираните ни събития по договорни отношения с клиенти и партньори, след тази дата остават в сила и ще бъдат реализирани, съгласно уговорките и условията, както и спрямо указанията на органите на реда и тези за здравен и превантивен контрол. !!!

Остави телефон и ние ще ти се обадим - Event NewLive Agency - планираме заедно
Остави телефон и ние ще ти се обадим – Event NewLive Agency – планираме заедно

Уведомяваме Ви, че в кратки срокове ще променим общите условия за реализация на събитията към нашите клиенти, за което може да се информирате чрез сайтът или нашите телефони и страница с контакти.

Много е важно още веднъж да подчертаем, че към настоящият момент твърденията за отмяна на абитуриентски балове, сватбени тържества и фирмени партита, планувани за дати през месец май и след това, са напълно неоснователни, спекулативни и в сферата на хипотезите. Следователно очакваме и от нашите клиенти, стрикно изпълняване на договорните ни отношения.
В случаи на възникнала допълнителна ситуация, касаеща промени по начина и организацията, съгласно НОВИ разпоредби на МЗ и други органи за контрол, екипът на „Ивент НюЛайв ЕООД“ не носи отговорност!

Съветваме да не се поддавате на спекулации и публикации от непроверени източници, както и хората, които не са в добро общо здраве, да вземат необходимите мерки за това и освен за своето, да се грижат и за здравето на останалите, като не създават предпоставки за разпространяване на вирусни заболявания и психоза.

Ще ви държим в течение при промяна!

Работим онлайн, планираме с теб - твоите събития: Event NewLive Agency
Работим онлайн, планираме с теб – твоите събития: Event NewLive Agency