Сватба на 29 февруари е на късмет - www.EventNewLive.eu - Event NewLive Agency - Wedding Planners
Сватба на 29 февруари? – Денонощие с повече любов и на късмет

Хрумвала ли ви е идеята, че може да сключите брак на 29 февруари? Високосната година е гаранция за денонощие с повече любов за теб и половинката ти, а според народните схващания и вярванията в много култури – това е на късмет и силен съюз!

Високосният февруари през 2024 е идеална дата за организация на сватба, смятат астролози. Съществува и легенда, според която на високосна година жената предлага брак – тя идва от Шотландия, където според вярванията жена сключила сделка лично със самият Св. Патрик. Традицията датира още от 5 век и актуална и до днес, като се вярва, че на момиче няма как да се откаже и мъж, получил такова предложение, задължително трябва да каже ‘Да’. (Изключително ангажиращо, нали?)

Падащият се веднъж на четири години 29-ти ден през февруари е идеален за ново начало, погледнато от астрологична гледна точка: щастливото разположение на Слънцето и Юпитер са предпоставка за подписването на нови договори и встъпването в съюзи. А бракът е точно това – съюз на любов, щастие и отдаденост един на друг.

Наше проучване показа, че десетки двойки от цялата страна са се записали предварително да бъдат бракосъчетани на специалната дата. Интересът е много голям и дори фактът, че се пада в четвъртък, който е идеално време за сватба и купон.

Редицата суеверия, разписани от анонимни писарушки по фейсбук групите и „БГ-мама“, например твърдяха, че сватбите трябва да бъдат само в съботен ден – мит, който беше разбит на пух и прах и от църквата, и от нумеролози, астролози и най-вече от любовта, за която деня от седмицата не е от значение. Все повече двойки направиха купоните си в петък, сряда, дори понеделник.

Ние мислим, че късметът да се вречеш на някого точно на високосна година е голям и ти предлагаме да ти помогнем в планирането на сватбата с преференциални условия за 29 февруари. Можеш да попълниш специалният въпросник, поместен тук и да ни кажеш какво си представяш, за да сбъднем мечтата ти. А екипът ни е готов да ти съдейства през всеки един ден от годината, без значение дали е високосна или не.